Dupa cum stim cu toti o masina de uscat rufe este din ce in ce mai utila pentru noi, indiferend daca locuim la bloc sau la casa. Multa lume care nu are o masina de uscat rufe spune ca ar fi chiar un moft. Ca un balcon sau un gratar in casa langa un calorifer sau mai mult de atat cei care stau la casa vin si spun ca pusul rufelor pe sarma este bine.

Imi pare rau ca trebuie sa contrazic aceste pareri, dar nu o faca cu rea intentie ci cu buna credinta si chiar cu argumente.

Stim si noi si auzim tot mai des ca aerul este din ce in ce mai poluat. Ca ne sufocam la propriu de praf si noxe de la masini. Celor ce stau la bloc si care cred ca un balcon sau un gratar in casa in fata unui calorifer este bine, le pot spune ca se insala. In primul rand daca hainele le uscati in casa, veti observa sau deja ati observat ca umiditatea in camera creste foarte mult. O sa spuna ca au rezolvat problema cu un dezumificator. Eu spun ca e gresit si va spun si de ce. Dezumificatorul ca sa poata sa colecteze apa din camera trebuie sa fie umiditate in aer.

Deci odata ce hainele se usuca in fata caloriferului, deci apa se evapora, acea umiditate se imprima in toata camera, pereti, parchet, mobile, etc. Ceea ce duce la aparitia si dezvoltarea multitudinilor de microbe, alergeni, extrem de nocivi pentru oameni mai ales pentru copii si persoanelor in varsta. Iar celor ce cred ca balconul este salvator le pot spune ca se insala, poluarea din atmosfera si praful nu face decat sa se depuna pe rufele intinse la uscat. Aici pot adauga o comparatie intre prosoapele uscate la masina de uscat rufe si cele uscate pe balcon. Diferenta este uriasa.

Rufele uscate in masina de uscat rufe sunt mult mai moi, parfumate, dezinfectate si care tin mai mult la utilizare pana ce prind miros.

Asadar masina de uscat rufe este recomandata de catre SC Vicbest Com SRL indiferent de locatie. Si putem spune ca va protejati si sanatatea inclusiv bunurile din casa.

In ceea ce priveste intretinerea masini de uscat rufe, va recomandam o data la 1 an o inteventie de curatare totala.