Fie ca ati cumparat o masina noua de spalat vase pentru prima data sau ca ati inlocuit masina de spalat vase cu una noua, trebuie sa tineti cont de cateva indrumari de instalare. Acestea le puteti gasi si in manualul de instructiuni al masini. In functie de modelul de masina, la instalare, trebuie avut in vedere urmatoarele aspect: si anume locul unde este montata , accesul la priza de curent, apa si canalizare.

Ca recomandare,  instalarea masini de spalat vase sa se faca in bucatarie cat mai aproape de chiuveta, deoarece este important si benefic ca inaite de a introduce vasele in masina de spalat vase, sa fie trecute prin jetul de apa de la chiuveta.  Indepartand resturile de mancare cum ar fi samburi, oase ( de peste) si alte resturi care pot infunda orificile paletelor de distribuire a apei.

Un alt avantaj prin montarea masini de spalat vase langa chiuveta este ca masina se poate conecta la apa si la teava de scurgere a apei. Dupa instalare, racordare la apa si evacuare, masina trebuie pregatita pentru a spala vasele.

Vasul de sare:  trebuie umplut cu apa si apoi cu sare speciala pentru masina de spalat vase (recomandam sarea grunjoasa de la Finish ).

Se umple si compartimentul de lichid de clatire pana in dreptul semnului max. Dupa care se va porni masina de spalat vase pe un program scurt fara vase, cu pastila de detergent in vederea spalarii masini. Un alt aspect important la montarea masini de spalat vase este fixarea masini in mobila (daca aceasta este incorporabila),  pentru a nu se misca in momentul deschideri usi. In ultimul rand panoul frontal care reprezinta pe langa dizainul mobilei si o contragreutate pentru usa masini de spalat vase.

Atentie: panoul se va instala conform schitei pe care o gasiti in pachetul de instrctiuni al masini. Pentru alte sugesti sau informatii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe sait.

Comments 0

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.